Marijke Haasdijk

Marijke studeerde klassiek gitaar bij Ruud Verhelst te Den Haag en daarna bij de Tsjechische gitarist Jan Irving in Arnhem. Onder zijn begeleiding slaagde zij voor het Staatsexamen Akte Muziekonderwijs A voor gitaar. Daarna vervolgde ze haar studie bij Henk Westhiner, die haar begeleidde voor het Staatsexamen Akte Muziekonderwijs B voor gitaar. Hiervoor slaagde zij in 1997. Naast haar studie bij bovengenoemde gitaristen volgde zij in binnen-en buitenland masterclasses bij o.a. Miroslav Matousek, David Russell, Hubert Käppel en Benjamin Verdery.

Marijke heeft jarenlang ervaring met lesgeven. Ze geeft onder andere les in klassiek, Latijns-Amerikaans, pop, blues en rock. Noten lezen, tabulatuur, akkoorddiagrammen komen aan bod, afhankelijk van de muziekstijl waarin les gegeven wordt. Ook bereidt zij studenten voor op het toelatingsexamen conservatorium, zowel theoretisch als praktisch.

Met haar dochter, violiste Roosje Reumkens-Dillingh, verbonden aan het Nederlands Kamerorkest, vormt zij een duo.

http://www.haasdijkmuziek.nl

Tel. 06 – 41 852 835

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

József Barkaszi

József is afkomstig uit Hongarije en kwam naar Nederland om aan de Kunstacademie te studeren. Hij voltooide zijn studie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst te Den Haag in 1994 (tekenen, schilderen, grafiek).

Het diploma voor gitaardocent heeft hij in Hongarije (Conservatorium in Debrecen) gehaald. Naast het Haags Gitaarcentrum geeft hij ook gitaarles bij het Kunstgebouw te Leusden. Van kunst krijgt hij nooit genoeg. Hij is ook leraar in een Japanse krijgskunst, het Aikido.

jozsef

Jasper Iturrospe

Jasper heeft zijn achternaam  Iturrospe te danken aan zijn grootvader die op jonge leeftijd deze naam vanuit het Spaanse Baskenland met zich mee naar België bracht.
Hij groeide op in Antwerpen en studeerde de afgelopen vier jaar aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Enno Voorhorst. Jasper volgt momenteel zijn masterstudie aan het Conservatorium van Amsterdam bij Johannes Möller.
Met klassieke gitaar brengt hij een programma in verschillende stijlen, met een voorliefde voor Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek. Een aantal jaren terug behaalde hij diverse eerste prijzen, onder andere bij het Belfius Classics Concours en het Antwerpen Gitaarfestival. De laatste jaren treedt hij regelmatig op in België en Nederland.
Sinds 2015 is hij verbonden aan het Haags Gitaarcentrum als gitaardocent. Hij geeft les in o.a. klassiek, fingerstyle, pop en rock.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto top: Simon Music – CC some rights reserved